SÄHKÖINEN RAVITSEMUSNEUVONTA


Valitse tämä vaihtoehto, kun tarvitset varmistusta, mikä olisi sinulle sopiva tuote tai tuotekokonaisuus, eikä sinulla ole käytössä lääkityksiä.

Lähetä sähköposti osoitteeseen: info@leikkila.fi

Saat vastauksen sähköpostiisi, kun maksusuorituksesi on vastaanotettu.

Kerro viestissäsi:

sukupuoli, ikä sekä asia, johon tarvitset neuvoa. Kerro esim oireet ja milloin nämä ovat alkaneet. Kerro myös jos sinulla on jokin diagnosoitu sairaus, vaikkei lääkitystä olekaan.


Jos sinulla on useampia oireita tai lääkityksiä, niin valitse aika ravintokonsultaatioon, joka on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden välityksellä. Tällöin mietitään tilannetta laajemmin, kokonaisvaltaisesti haastatellen ja kartoittaen. Mietitään myös mitä muutoksia on mahdollisesti hyvä tehdä ruokavalioosi ja millä tavoin tukea kehoasi tukiravinteilla.

49€

HCA-RAVINTOAINEMITTAUS 30min

Suppea mittaus sis. vitamiinit ja hivenaineet sekä kehon pH. Saat mittaustuloksen kirjallisena, Dipl.ravintoterapeutti analysoi tuloksen. Huom! Ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin! (suosittelemme seurantamittausta n.3kk päästä.

35€

HYVINVOINTIKARTOITUS 60min


Laaja mittaus 13 osa-aluetta mm; vitamiini, kivennäis- ja hivenaineet, happo- ja emästasapaino, ihon hyvinvointi, ruoansulatus, sydän ja verisuonet ja luusto. Sisältää mittauksen analysointi, keskustelu sekä välitön ohjeistus Dipl.ravintoterapeutin kanssa. Huom! Ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin! (suosittelemme seurantamittausta n.3kk päästä)

65€




RAVINTOKONSULTAATIO             49€

Voit varata ajan yksilölliseen kauppakierrokseen, jossa perehdytään ruokakaupan terveellisempään ja ravintorikkaampaan tarjontaan. Lisäksi käydään yhdessä läpi tuoteselosteita ja löydetään yksilölliseen tarpeeseen sopivia aineksia ruokakoriin.

Vaihtoehtoisesti voit varata keskusteluajan, jossa keskustellaan mieltä askarruttavista ravitsemus- sekä muista terveysasioista. Voit tarkistuttaa myös lisäravinne valikoimasi.

VARAA AIKA

Tällä hetkellä ajanvaraus hyvinvointipalveluihin vain:  info@leikkila.fi kautta!

Ravitsemuspalveluissa hyödynnetään modernia länsimaalaista lääketiedettä sekä funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa tietämystä.  

Palveluista vastaa Ravintoterapeutti, lähihoitaja Mia Paaso. 

Ravintoainemittaus

Health Concept Analyzer mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto. *HCA -ravintoainemittaus Lue lisää..