KOIRAMETSÄ

-aidattu alue koiramaiseen menoon-

Tervetuloa Leikkilän koirametsään! 

Koirametsä Leikkilä on koirien ulkoilutusta ja aktivointia varten aidattu metsäalue ja nyt myös oiva paikka kohentaa omistajan kuntoa!

Olemme kehitelleet alueelle ainutlaatuisen METSÄBINGON (koirille virikebingo).

Metsäalueen mäkinen ja osittain epätasainen maasto haastaa Sinua kuntoilemaan. Lenkkeily sujuu kuin huomaamatta, samalla kun etsit puissa olevia virikekuvia ja tehtäviä. 

Tämä on UUSI ja AINUTLAATUINEN tapa liikkua luonnossa ja näin ollen mahdollistaa kaikkiin varauksiin liikuntaedun käytön!

Meillä käy vihdoin nyt Epassi!

Perillä teitä odottaa alle hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue, sijaintina Lohjan Sammatti. Paikka on n.3km E18 Turku-Helsinki väylältä, Puistontie 1. (Laajennus aloitettu, pahoittelut viivästymisestä!)

Aidattu alue on pääasiassa rinnemäistä  metsämaastoa ja tarjoaa vaihtelevuudellaan erilaisia luonnon tarjoamia virikkeitä koirille! Samalla koiranomistajat pääsevät haastamaan itseään mäkitreenissä!

Aidattu metsäalue on oivallinen paikka koiralle toteuttaa itseään; "jyrsijänä, kaivurina, etsijänä".. ja se on aidattu 2m korkealla verkkoaidalla, joka ulottuu maahan asti mutta ei maan alle. Huomioi muuttuva verkon silmäkoko - verkko tihenee alaspäin. Silmäleveys: 150mm. Silmäkorkeus: 2x100, 8x150, 3x200. 

HUOM! Aitaverkon päälle on laitettu nyt toista pienisilmäisempää kanaverkkoa, mikä on korkeudeltaan n.40-60cm. Tämä varsinkin pienille koirille toivottu ratkaisu! HUOMIOITAVAA kuitenkin talvisaikaan!!! Lunta on voinut tulla niin, että peittää osittain tuon verkon! Polut eivät kuitenkaan mene, edes talvella aidanvierustalla.

Alueella on muutamia kiinteitä virikeitä sekä puissa virikekuvia teksteineen, joista saa vinkkejä koiran aktivoimiseen, lajityypillisten käyttäytymistarpeiden  huomioimiseen sekä omistajan ja koiran vuorovaikutuksen tukemiseen.

Meillä koirasi pääsee toteuttamaan kaikkia askellajeja omaan tahtiin sekä haastamaan kroppaansa vaihtelevassa maastossamme.

UUTUUTENA tarjoamme metsäilyajalle koirakoille virikebingon, minkä avulla pääsette tutustumaan mm.koiran lajityypillisiin käyttäytymistarpeisiin. Ohjeet löytyvät veskistä!

Pyrimme huomioimaan palvelutarjonnassamme toiminnallisia ja luovia menetelmiä sekä eläinavusteisuuden. Kunnioitamme luontoa ja tulemme tarjoamaan elämyksiä niin luonnon, kuin koirienkin kautta. 

Palvelemme teitä isolla sydämellä❣️

Tervetuloa tassuttelemaan!

EI KOIRAMÄÄRÄN RAJOITUSTA!

UUTTA: Arkipäiviin kevennetyt hinnat!

Metsäalueen hinnat:

ARKIPÄIVÄT:

30min/13€

1h/25€

1,5h/35€, polttopuilla 40€

2h/45€, polttopuilla 50€

3h/65€, polttopuilla 70€

VIIKONLOPPU:

30min/15€ 

1h/30€ 

1,5h/40€, polttopuilla 45€ 

2h/50€, polttopuilla 55€

3h/70€, polttopuilla 75€ 

Ole yhteydessä, kun haluat varata ajan isommalle porukalle; kasvattitreffeille, rotutreffeille, muille tapahtumille!

Sarjakortti mahdollisuus:

5 x 1h/120€ (norm. 150€)

5 x 2h/230€ (norm. 250€)

10 x 30min/120€ (norm. 150€)

5 x 30min/65€ (norm. 75€) 

Hinnat voimassa toistaiseksi! 

Alueella tällä hetkellä:

-roskiksia + keruuvälineitä. Älä laita oksia tms. roskiksiin, jotta roskapussit pysyisi ehjänä! 

-kakkapusseja, nastapohjalliset sekä otsalamppu (lainaan) alueen postilaatikossa

-"hyötylaatikko" katoksessa, jossa kakkapusseja, ensiapuvälineitä kuten esim. punkkipihdit, kumihanskoja

-Biolan ulko-wc aitauksen välittömässä läheisyydessä, mutta ulkopuolella

-veskissä vara-juomakippoja sekä vettä (ei talvella) myös sateenvarjo. 

-LÖYTÖTAVARAT löytyvät veskistä, viethän löytämäsikin sinne ja infoa niistä 050-3030930

-emme suosittele tupakointia, mutta kerääthän tumppisi matkaan ja niille erikseen tarkoitettuihin lasipurkkeihin

-vieraskirja löytyy postilaatikosta, jonne voi jättää terveisiä muiden luettavaksi

-katos, jonka alla puinen pöytä esim. nyyttäritreffeille tms + kahdella sivulla kiinteät penkit. Lisäksi alueella 5kpl siirrettäviä tuoleja

-pieni kaasugrilli -> ensisijaisesti makkaran paistoon (toiminnee -15`c asti)

-puugrilli-> makkaranpaistoon  Käytössä vain 1,5-3h:n varauksien yhteydessä, kun ostat ajan polttopuilla. Muutoin puugrillin käyttö omilla puilla.(maksetut polttopuut löytyy veskistä)

Huomioi ilmatieteenlaitoksen metsäpalovaroitukset! 

 Tulossa:

Alueen laajentaminen


Metsäalueen säännöt:

-alueelle voitte tulla yhdessä vain terveenä

-ota mukaan koirillesi oma vesikippo sekä vettä

-jokainen kerää omat roskansa sekä koiransa jätökset, alueella oleviin roskiksiin (koita kakattaa koirasi aitauksen ulkopuolella ennen aikasi alkamista, niin keruu on helpompaa)

-parkkeeraa autosi niin, ettei se estä mahd. alueen muuta liikehdintää

-koirat pidettävä kytkettynä aitauksen ulkopuolella

-huomioi lähialueen muut kulkijat ajotyylissäsi 

-huomioi tulo- ja lähtöajoissasi, että seuraavien aika alkaa 15min sinun varauksesi jälkeen ja seuraavat vuokraajat saattavat olla parkkialueella samanaikaisesti. Alueelle ei saa jäädä oleskelemaan.

Leikkilän alueella jokainen kulkee omalla vastuulla, emmekä ota vastuuta omistajille tai koirille sattuneista mahdollisista tapaturmista. Alue on vaihtelevaa metsämaastoa keppeineen, juurakoineen, isoine kivineen sekä koloineen ym. mitä metsämaastossa saattaa olla. 

Huomioi oman koirasi käyttäytyminen aikaa varatessa; 

-jos koirallasi on tapana yrittää kaivautua aidan ali, vahdi ettei se pääse näin tekemään ja tarvittaessa peitä alkuun kaivetut kuopat. Isojen koirien kohdalla on syytä miettiä hyppyinnostusta kohti aitoja. Harkitse siis, onko aita riittävä pitämään koirasi alueella, ettei koirasi karkaa. 

Jokainen vuokraaja on vastuussa vuoronsa jälkeen siitä, että aita ja metsäalue on kunnossa seuraaville vuokraajille.  Älä anna koirasi kaivaa isoja kuoppia kulkuväylille tai katoksen ympärille -> peitä tarvittaessa! Katso myös, ettei koirasi rahaa verkkojen juureen vietyjä puunrunkoja pois paikoiltaan. 

Leikkilässä kunnioitetaan luontoa ja ympäristöä, nautitaan luonnon äänistä ja vältetään tarpeetonta äänekästä meuhkaamista. 

HUOM! Erityistä varovaisuutta metsäpalovaaran/talviliukkauden aikana!AJANVARAUS METSÄALUEELLE!  

VARAA TÄSTÄ

Ajan pystyt varata jopa vain 15min ennen tuloasi, jos vapaata sattuu olemaan! 

AJAN VARATTUASI, MAKSA SE SAMALLA eli valitse varauksen yhteydessä kohta kassalle! Tällöin varauksesi astuu voimaan. Muutoin varaus peruuntuu (viiveellä) ja tällöin saat siitä vahvistussähköpostin. 

Varattua aikaa ei pysty perumaan, mutta voit tarvittaessa siirtää varatun ajan toiseen ajankohtaan, varaussähköpostin linkistä. Ajan siirtäminen onnistuu 1h ennen aikasi alkua.

SARJAKORTIT ostetaan sarjakortit välilehdeltä! Valitse varauksia tehdessä palvelun maksutavan valinnasta maksuksi sarjakortti ja syötä aiemmin saamasi sarjakortin koodi.  Sarjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä.

LAHJAKORTIT varaa normaalisti palveluiden kautta ja valitse maksutavaksi lahjakortti! Lahjakortti on voimassa 3kk ostopäivästä. 

LIIKUNTAEDUT! Nyt meillä on käytössä Epassi! Kaikiin metsävarauksiin kuuluu UUSI ja AINUTLAATUINEN Metsäbingo, mikä takaa lenkkeilyn ja ylämäkitreenin kaikille koirien omistajille! Kun varaat ajan Epassilla, niin kirjoita se varauksen lisätiedot osioon, jatka ajan varaamista ja lähetä epassi-maksusta kuva 050-3030930

Tulethan omalla ajallasi ja noudatat Leikkilän sääntöjä. 

LEIKKILÄ

Yhteydenotot tekstiviestillä 050-3030930 tai fb-viestillä, niin tavoitat meidät nopeimmin ja palaamme asiaan!

FACEBOOK      INSTA