Milon Jouluiset namiterveiset!
5 kananmunaa
reilu 1dl maizenaa
300g sika-nauta jauhelihaa
350g naudan jauhettua maksaa
Sekoita kaikki raaka-aineet tasaiseksi seokseksi ja levitä seos namimuotteihin ja loppu pellille tasaiseksi levyksi. Uuni 200`c ja paistetaan n.35min. Tarkkaile kypsyyttä. Pellillä oleva levy käydään uunituksen ja jäähtymisen jälkeen läpi sydän-/piparimuotilla ja "ylijäämä" pellin levystä pilkotaan sopiviksi namipaloiksi. Säilyy jääkaapissa 2-7 päivää.
Nämä namit voit myös kuivattaa, hyödynnä silloin uunin jälkilämpöä ja pidä uunin luukku raollaan. Säilytys paperipussissa tai lasipurkissa, pimeässä ja viileässä paikassa.
Milon namiseoksesta löytyy toisinaan myös kanan jauhelihaa ja tonnikalaa! Reseptiä voi siis muokata ja vaihdella raaka-aineita. Alkuperäinen resepti löytyy @luonnollinenruokinta/Haukun herkut kirjasesta.
Kiitos Milolle reseptistä! Voit seurata Milon arkea instasta @kaaoskvartetti
"Vinkiksi": Maksa on elintärkeä A-vitamiinin lähde ja sitä olisi hyvä sisällyttää koiran ruokavalioon n.2.5-5% ruoan kokonaismäärästä. Herkkävatsaisille annoksen on hyvä olla alkuun pientä ja maksa kypsennettyä.