AITO Raikas

KOTIMAINEN, EKOLOGINEN, VEGAANINEN

Puhdas suomalainen luonto on suojelun arvoinen. Aito Raikas -tuotteilla tarjoamme ympäristön ja ihmisten kannalta kestäviä vaihtoehtoja kodin puhdistamiseen ja hygieniaan.

Suomessa valmistetut Aito Raikas -pesuaineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Emme kuormita vesistöjä turhilla mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteilla tai biosideilla emmekä eläinperäisillä entsyymeillä.

Kaikki raaka-aineet ovat luonnonkosmetiikkastadardiin hyväksyttyjä, ja tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä. Pullot ovat kierrätyskelpoista muovia.

AITO RAIKAS - Ekologinen valinta

Hygienia

Hemmottele itseäsi kotimaisilla ja puhtailla Aito Raikas -sarjan tuotteilla. Pohjoisen luonnon vitamiinipitoiset kasviuutteet hoitavat ihoasi ja hiuksiasi, ja aidot eteeriset öljyt hemmottelevat aistejasi. Käytämme vain ihmiselle ja luonnolle turvallisia, sataprosenttisesti biohajoavia ja luonnonkosmetiikkastandardinkin hyväksymiä raaka-aineita.

Sarjaan kuuluvat:

- Shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja käsienpesuneste.                                                                                                                                                                                                                       


Kodin puhdistus

Koti puhtaaksi ympäristöystävällisesti ja turvallisesti! Kotimaiset Aito Raikas -tuotteet sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita.

Sarjaan kuuluvat:

Nestemäinen astianpesuaine (käsin tiskaamiseen), nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille, yleispuhdistussuihke siivoukseen ja pyykkietikka huuhteluaineen tilalle.