KOLIN MINILOMA NAISILLE

Ammenna kesästä iloa ja elinvoimaa! 

Lähde kanssamme viettämään rentouttavaa ja virkistävää naisten minilomaa luonnonrauhan ympäröivälle tunnelmalliselle Kolille 31.7-2.8.20

Olet lämpimästi tervetullut Kolin Sillan viihtyisään pirttiin nauttimaan ja kokemaan luonnonmukaisesta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä vertaistuen hengessä.

Lähestymistapamme on maanläheinen ja ihmisystävällinen, pienryhmässämme tärkeintä on kohtaaminen ja jakaminen aidon kokemuksen pohjalta. Lomalta saat aineksia hyvän olon lisäämiseen ja ylläpitämiseen keinoin, jotka voit itse toteuttaa ja ottaa jokapäiväiseen käyttöösi.

Loman aikana erilaiset itsehoidon ja luonnonmukaiset hyvinvoinnin menetelmät tulevat tutuksi ja saat itseluottamusta hyödyntää niitä omassa elämässäsi...

Päiviin sisältyy paljon lempeää ja rentoa ilmapiiriä, jossa on tekemistä ja olemista sopivassa suhteessa kullekin. Pirtin ympäristö on metsäinen ja luonnonkaunis, sijainti lempeästi virtaavan veden ja uljaiden vaarojen välisessä solassa jo itsessään voimaannuttava. Voit hyödyntää lomalla pirtin puitteita vapaasti: käydä aamu- ja iltauinnilla, soutelemassa, tai pysähtyä ja ihmetellä laiturilta järven kesäistä elämää. Päivien aikana pohditaan myös henkilökohtaisia toiveita ja odotuksia tulevaisuudelle. Saat ideoita ja tavoitat omia oivalluksia asioista, jotka voivat rikastuttaa elämänlaatuasi jatkossa.
Kurssilla:- Kerätään ja hyödynnetään kauden villivihanneksia ja yrttejä ruoanlaitossa- Valmistetaan kaikille kehotyypeille sopivaa, maistuvaa ja hoitavaa ayurvedista kasvisruokaa- Kuullaan mitä ruoka-aineita ei kannata yhdistellä samalla aterialla ayurvedan mukaan- Käydään lisäravinteiden/ravitsemuksen tarpeita ja saatavuutta lävitse leikkimielisten tehtävien avulla- Tutustutaan värien perusteisiin ja syvennytään niiden voimaan ja hyödyntämiseen arjessa- Laaditaan omaa elämänsuuntaa selkiyttävä unelmakarttaKolin miniloma naisille -kurssi sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä iltapäiväkahvin/-teen, sekä iltateen paikallisine kyytipoikineen. Ruoka-aineet ovat pääosin luomua ja ne tulevat lähiseudulta. Ateriamme ovat pääasiassa gluteenittomia kasvisruokia, joiden lisäksi tarjolla on maitotuotteita mm. naapurin tilamaitoa ja kananmunia.
Miniloman kustannus on 379e/ henkilö sis.alv 24%. Hinta sisältää kurssiohjelman, materiaalit ja kurssilahjan, ateriat sekä majoituksen. Maksamalla varausmaksun 100e ilmoittautumisen yhteydessä varmistat paikkasi lomalla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 15.6.2020 mennessä Mia / info@hyvinvointiolotila.fi ja p. 050-3030930 & Helena / helena.prepula@sosped.fi ja p. 040-5017955

Mia & Helena

- lisätietoja yhteydenotolla -