Kemikaalikuorma

06.04.2020

Keho toimii orkesterin tavoin, jokainen orkesterin osa vaikuttaa toisiinsa ja sitä kautta kokonaisuuteen. Jotta kehomme hienovarainen orkesteri toimisi kauniin sinfonian tavoin, on syytä pysähtyä ja miettiä sen vireyteen vaikuttavia asioita.

Yhtenä isona osana kehon optimaalisen toiminnan kannalta on syytä miettiä jokapäiväistä kemikaalikuormaa, jota kehomme ottaa vastaan päivittäin. Jokapäiväisessä käytössä olevat kosmetiikkatuotteet ovatkin erittäin tarpeellista laittaa syyniin, sillä monet markkinoilla olevat kosmetiikkatuotteet sisältävät keholle suuren määrän haitallisia aineita. Kemikaalikuorman alla keho keskittyy poistamaan haitallisia aineita järjestelmästämme, jolloin kehomme ei välttämättä pysty toimimaan optimaalisesti puolustautuessaan esim. pöpöjä vastaan.

Beauty Garden - käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä

Erinomainen vaihtoehto vartalonhoidon kemikaalikuorman vähentämiseksi löytyykin Beauty Gardenin luonnonkosmetiikka sarjasta! Beauty Garden on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Ihonhoitotuotteiden säilöntäaineina käytetään mm. retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol). Tuotteet pakataan ekologisesti, ilman ulkopakkauksia. Jokainen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin.

Beauty Garden -tuotteille on myönnetty NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Ravitseva Kehäkukkaöljy 100 ml | LUOMU

Luomuöljy raikkaan kukkaisella tuoksulla hoitaa ja korjaa ihoa kosteuttaen, rauhoittaen ja raviten. Päivittäinen käyttö pehmittää ihoa ja antaa sille raikkaan, pehmeän tuoksun. Kehäkukkaöljy on koko perheen hoitotuote - aina kun tarvitaan korjaamaan ihoa, rauhoittamaan ja kosteuttamaan.


Ravitseva Kehäkukkavoide 125 ml | LUOMU

Pehmittävä kehäkukka ja kosteuttava karitevoi tuovat kehäkukkavoiteeseen ihoa intensiivisesti ravitsevan vaikutuksen. Kehäkukalla on ihoa korjaava vaikutus, joten voide soveltuu ihanteellisesti myös korjaamaan mm. epäpuhtauksien jättämiä ihovirheitä. Sopii kaikille ihotyypeille, niin kasvoille kuin vartalollekin. Voit käyttää koko perheelle.           


Kehäkukka-punajuuri vartalokuorinta 125 ml | LUOMU

Ihoa tehokkaasti pehmentävä ja silottava kuorinta. Tuotteen kehäkukkaöljy sekä punajuuresta saatu sokeri tekevät ihostasi välittömästi todella pehmeän. Punajuuresta saadut sokerirakeet toimivat kuorivina rakeina tässä uniikissa tuotteessa. Sopii kaikille ihotyypeille.We Love The Planet luonnonmukaiset deodorantit

We Love The Planet deodorantit ovat toimivia, orgaanisista ainesosista valmistettuja ja 100 % luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia - vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Tuotetta on saatavilla voidemaisena sekä perinteisenä stickinä. Tuote imeytyy iholle nopeasti - tukkimatta ihohuokosia! Ekodeot ovat turvallinen valinta niin nuorille kuin aikuisille.

We Love The Planet Deodoranttipuikko So Sensitive

We Love The Planet Deodoranttipuikko So Sensitive on 100% luonnollinen ja suunniteltu superherkille kainaloille. Deodorantti ei sisällä ruokasoodaa. So Sensitive Deodorantissa on makea karkkimainen tuoksu.

Puikkomallista deodoranttia on helppo käyttää, se imeytyy iholle nopeasti, eikä tahraa vaatteita. Kasviöljyt tekevät deodorantista hellävaraisen iholle. Deodorantin päävaikuttavat aineosat ovat kookosöljy, maissitärkkelys, mehiläisvaha, oktaanihappo sekä mäkikuismaöljy.


We Love The Planet Deodorantti Forever Fresh

We Love The Planet Deodorantti Forever Fresh on 100 % luonnollinen sekä alumiiniton. Deodorantin tuoksussa yhdistyvät raikas sitruuna ja patsuli.

Voidemaisen koostumuksen ansiosta deodoranttia on helppo käyttää, se imeytyy iholle nopeasti, eikä tahraa vaatteita. Kasviöljyt tekevät deodorantista hellävaraisen iholle.

Deodorantin päävaikuttavat aineosat ovat kookosöljy, ruokasooda, maissitärkkelys, mehiläisvaha, oktaanihappo sekä mäkikuismaöljy.

Tuotteista lisää täältä!