ProLon - 3 Cycles

ProLon® on viiden päivän paastoa jäljittelevä ruokavalio ™, joka ravitsee vartaloasi samalla kun tukee yleistä terveyttä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että paastoamisella voi olla positiivinen vaikutus lukuisiin terveyteen liittyviin aiheisiin, kuten kolesteroli, tulehdus ja paasto-glukoositasot.

ProLon® poistaa vain veden paastoamisen tarpeen ja vastaa samalla tyydyttämättömään tarpeeseen tarjota saatavilla oleva, todistettu ja turvallinen ruokavalio-ohjelma, joka ei vaadi jatkuvia elämäntavan muutoksia, kuten pitkäaikaista laihduttamista.


Kuinka ProLon® toimii?

Paastoa jäljittelevä ruokavalio ™ (FMD ™) tarjoaa keholle terveellisiä, kasvipohjaisia ​​aineosia, jotka on tieteellisesti todistettu antavan optimaalista ravintoa, samalla kun ne eivät aktivoi tärkeimpiä ikääntymistä edistäviä reittejä kuten kasvuhormoni, insuliini ja insuliinin kaltainen kasvutekijä 1 ( IGF-1) -reitit. Nämä hormonit merkitsevät keholle, että se on kuluttanut huomattavia määriä hiilihydraatteja ja proteiineja ja voi aktivoida geenejä, jotka kiihdyttävät kasvureittejä, mikä myös nopeuttaa ikääntymistä.

ProLon® on ensimmäinen FMD ™, joka tarjoaa sinulle yhdistelmän ruokia ja aineosia, jotka edistävät terveellistä ikääntymistä.

Syö ja juo annettuja ruokia ohjeiden mukaan 5 jatkuvaa päivää. Tänä aikana ei saa kuluttaa muita ruokia tai juomia paitsi vettä ja yrttiteet. Käyttäjät voivat tarvittaessa juoda yhden kupin kofeiinittomia juomia ilman makeutusaineita tai lisäaineita.

5 päivän toimitus ProLon®-ateriaohjelmasta.

ProLon®-ruokavalio-ohjelma on laktoositon ja gluteeniton; joten laktoosi-intoleranteista tai keliakiasta kärsivät ihmiset voivat noudattaa ruokavaliota.

Varoitus:ProLon® EI ole tarkoitettu seuraaville ihmisille:• Alle 18-vuotiaat lapset• Raskaana olevat tai imettävät naiset• Ihmiset, jotka ovat allergisia pähkinöille, soijalle, tomaatille tai jollekin muulle ProLon®-ateriaohjelman ainesosalle *• Ihmiset, joiden painoindeksi (BMI) on alle 18,5• Ihmiset, joilla on diagnosoitu ja joilla on tällä hetkellä sairaus tai sairaus, ellei terveydenhuollon ammattilainen ole kirjallisesti antanut lupaa kyseisen sairauden hoitoon• Ihmiset, joiden sairaus tai lääketieteellinen toimenpide on heikentänyt vakavasti• Ihmiset, jotka käyttävät lääkkeitä, joita ei välttämättä käytetä vähäkalorisella ruokavaliolla, ellei valtuutettu terveydenhuollon ammattilainen ole kirjallisesti antanut lupaa• Diabetes (tyyppi 1 ja tyyppi 2), sydän- ja verisuonisairaudet ja syöpä, ellei valtuutettu terveydenhuollon ammattilainen ole kirjallisesti antanut lupaa• Ihmiset, joilla on aineenvaihduntahäiriöitä, etenkin niitä, jotka vaikuttavat glukoneogeneesiin (joissa paastoaminen on kielletty) • Ihmiset, joilla on aikaisemmin ollut merkittävä sydänsairaus, etenkin kompensoimaton kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, NYHA-luokka 2 tai enemmän tai LVEF-arvo alle 40% kaikista ennakkoarvioinneista• Ihmiset, joilla on ollut pyörtymistä (pyörtyminen), joilla on aiemmin ollut kalorien rajoituksia tai joilla on muuta lääketieteellistä seurausta, mikä voisi tehdä kalorien rajoittamisesta mahdollisesti vaarallisen • Ihmiset, joilla on erityisiä ruokavaliotarpeita, jotka eivät ole yhteensopivia ProLon®-ateriaohjelman kanssa

* Osallistujien, joilla on ruoka-allergioita, kuten pähkinöitä, soijaa, tomaattia tai muita tunnettuja allergioita aineosille, tulisi välttää ProLon®: n käyttöä tai odottaa, kunnes tuotetaan ProLon®-versio, joka ei sisällä allergeeneja.

(Halutessasi tilata Prolon paketin, ole yhteydessä tekstiviestillä niin Sinun otetaan yhteyttä! 050-3030930)

0,00 €