ProLon - Ruokavaliokirja

Ruokavaliokirja

30 vuoden tutkimuksen jälkeen professori Valter Longo - biokemisti ja yksi maailman johtavista ikääntymisen tutkijoista - on tutkinut genetiikkaa, ravitsemusta ja kantasoluja löytääkseen, että pitkäikäisyyden salaisuus on solujen uudistamisessa, jonka käynnistää erityinen ruokavalio. Nyt hän pystyy paljastamaan, kuinka noudattamalla paastoa jäljittelevää ruokavaliotamme parannamme itsemme ruoan kautta.

Tohtori Valter Longon terveellinen, eliniän pidentämisohjelma perustuu helposti hyväksyttävään elämänsuunnitelmaan, johon liittyy paastoa jäljittelevä ruokavalio 3-4 kertaa vuodessa ja vain viisi päivää kerrallaan, mikä antaa kaikille terveydellisiä etuja. paasto ilman nälkää. Sisältää 30 helppoa reseptiä jokapäiväiseen ruokavalioon, joka perustuu Longon viiteen pitkäikäisyyspilariin, pitkäikäisyysruokavalio on avain elää pidempää, terveellisempää ja täytetympää elämää.

Kokeile helppoja kasvi- ja kalapohjaisia ​​reseptejä, joissa käytetään ilmiömäisiä, elinikäisiä aineosia. . . Erinomainen sydämelle ja runsaasti antioksidantteja: musta riisi kesäkurpitsaa ja katkarapuja sekoitetun vihreän salaatin kanssa, makeat tomaatit ja palsamietikkaan tiputetut porkkanat. Hyvää rautamäärää varten, välipalaa tummalle suklaalle ja jogurtille, ja jälkiruokaksi kokeile tangykuivattuja karpaloita ja saksanpähkinöitä.

  • Tee yksinkertaisia ​​muutoksia, jotka voivat pidentää terveellistä elinikääsi
  • Estä ikään liittyvä lihas- ja luukato
  • Koosta vastustuskykysi diabetekseen, sydän- ja verisuonisairauksiin, Alzheimerin tautiin ja syöpään
  • Pidä ihanteellinen paino ja vähennä vatsan rasvaa
  • Miksi luottaa lääkkeisiin sairauden parantamiseksi, kun voit auttaa estämään sitä kokonaan ruokavaliosi aikana?
  • (Tilataksesi kirjan, laita viestiä nro 050-3030930 tai fb-viesti, niin saat lisätietoja)


0,00 €